WordPress website maken

Vandaag de dag is een WordPress website bijna onmisbaar voor de startende ondernemer en MKB’er. Er zijn veel voordelen die met het gebruik van een WordPress website komen. Er zijn bijvoorbeeld vele tutorials beschikbaar, evenals ondersteuning voor jouw website als je er even niet uit komt of een specifieke vraag hebt. WordPress is een open source platform en kan worden aangepast en verbeterd met behulp van vele plugins en thema’s.

Is dit de juiste keuze voor jou?

In 2003 is WordPress opgericht en is erg populair onder webdesigners geworden. WordPress heeft een geavanceerde en krachtige backend systeem dat het erge eenvoudig maakt om een website te bouwen en te onderhouden. Heb je geen ervaring met het maken en programmeren van een website? Dan is WordPress de juiste keuze voor jou.

Webhosting en domeinnaam voor jouw WordPress website

Als je geïnteresseerd bent in het maken van jouw eigen website met behulp van WordPress, dan zul je eerst een domeinnaam en webhosting moeten hebben. WeArtStudio is partner van Cloud86. Een betrouwbare provider die WordPress hosting biedt, met persoonlijk en telefonisch contact.

Het WordPress platform is heel krachtig en zeer makkelijk te gebruiken. Dit is de reden waarom zo veel mensen gebruik maken van WordPress om hun websites te maken.

Verander de look & feel

Een ander groot voordeel van het gebruik van WordPress is dat je de look en feel van jouw site kunt aanpassen. Zodra je vertrouwd bent met het gebruik van WordPress, kun je heel makkelijk een mooie website neerzetten. Je kunt de look en feel van jouw WordPress website veranderen met een ​​nieuw thema of een van de duizenden plugins die zijn ontwikkeld.

Het ook mogelijk om de website template die voorgeïnstalleerd is aan te passen. Dit is afhankelijk van het thema dat je kiest. Je kunt verschillende dingen aanpassen, zoals een header afbeelding wijzigen, link kleuren veranderen of een themakleur kiezen.

Wilt je meer weten over WordPress, benieuwd naar jouw mogelijkheden of wil je een vrijblijvende offerte ontvangen? neem dan contact op met WeArtStudio.